Nyheder - Top 5 mest populære solpanelproducenter i Thailand i 2024

Top 5 mest populære solpanelproducenter i Thailand i 2024

Da Thailand fortsat fokuserer på vedvarende energi, har solcelleindustrien oplevet en betydelig vækst. Flere producenter af solpaneler har vist sig som markedsledere. Her er de 5 mest populære producenter af solpaneler i Thailand.

en uge for bæredygtig energi

1.1.Ocean solar: Rising Star på det thailandske marked

I 2020 kom Ocean solar ind på det thailandske marked med stor kraft og fik et stort antal tilhængere med sine produkter af høj kvalitet. På den netop afsluttede Thailand-udstilling satte Ocean solar endnu en gang et perfekt præg med sin fremragende præstation.

1.1.1.Grundlagt og udviklet:

Ocean solblev grundlagt i 2008 med en vision om at levere solenergiløsninger af høj kvalitet. Gennem årene er virksomheden vokset hurtigt og blevet en stor producent i Thailands solenergiindustri.Ocean solfokuserer på forskning og udvikling og forbedrer konstant sine produkter for at imødekomme de skiftende behov på markedet.

1.1.2.Produktsortiment

Højeffektive solpaneler:Ocean soltilbyder en bred vifte af højeffektive solpaneler designet til at imødekomme en række forskellige applikationer fra hustage til storskala solcellegårde. Disse paneler er kendt for deres holdbarhed, effektivitet og avancerede solcelleteknologi.

De vigtigste produkter omfatter 390W-730W fuld-power solpaneler. Samtidig tilbydes der tilpassede tjenester for hver serie, herunder, men ikke begrænset til, fuld sort, dobbeltsidet dobbelt glas, gennemsigtigt bagark, fuld sort dobbelt glas, fuld sort gennemsigtigt bagark og andre produkter.

MONO 460W Bifacial DualGlass FullBlack

MONO 460W Bifacial TransparentBacksheet FullBlack

MONO 590W Bifacial DualGlass

MONO 590W Bifacial Transparent Bagside

MONO 630W Bifacial DualGlass

MONO 630W Bifacial Transparent Bagside

MONO 730W Bifacial DualGlass

MONO 730W Bifacial Transparent Bagside

 

Ocean soler på forkant med Thailands vedvarende energirevolution. Med sit engagement i innovation, bæredygtighed og kvalitet forventes virksomheden at spille en nøglerolle i landets omstilling til ren energi. SomOcean solfortsætter med at vokse og udvide sit produktsortiment, er det fortsat forpligtet til at levere effektive og bæredygtige solenergiløsninger til en grønnere fremtid.

1.1.3.OEM Service

Ocean Solar leverer omfattende tjenester til tilpasning af solpaneler. Ocean Solar har et professionelt team til at give dig den bedste service. Herunder, men ikke begrænset til, omfattende tilpasningstjenester fra produktemballage til modeldetaljer.

630W-580W191-1

1.2.Q CELLER

1.2.1.Oversigt: Q CELLS er et af Thailands førende vedvarende energiselskaber.

Q CELLS er en førende global solcelleproducent kendt for sine højkvalitets, højtydende solpaneler og innovative energiløsninger. Grundlagt i Tyskland er Q CELLS vokset til at blive et af de mest betroede navne i solcelleindustrien.

1.2.2.Avanceret teknologi:

Q CELLS er kendt for sin avancerede teknologi og strenge kvalitetskontrol, der sikrer overlegen effektivitet og holdbarhed af sine solprodukter.

1.2.3.Produktsortiment:

Virksomheden tilbyder et omfattende udvalg af solpaneler, herunder monokrystallinske, polykrystallinske og avancerede bifaciale moduler, designet til at imødekomme behovene i boliger, kommercielle og industrielle applikationer.

 

1.3.LONGi Solar: Banebrydende effektivitet og ydeevne

1.3.1.Oversigt

LONGi Solar har etableret sig som førende inden for solcelleindustrien med stort fokus på effektivitet og højtydende solpaneler. Deres innovative tilgang har gjort dem til et topvalg til både bolig- og kommercielle installationer.

1.3.2.Teknologiske innovationer

  • N-TopCon-teknologi:Ved at udnytte N-TopCon-teknologien har LONGi Solar opnået højere effektivitetsgrader og forlænget levetiden på deres paneler.
  • Avancerede materialer:Brugen af ​​banebrydende materialer forbedrer holdbarheden og ydeevnen af ​​deres solpaneler.

1.3.3.Markedsposition

LONGi Solars engagement i innovation har sikret dem en betydelig markedsandel, hvilket gør dem til en fremtrædende spiller i den globale solcelleindustri.

 

1.4.Jinko Solar: Champion of Sustainability

1.4.1.Oversigt

JinkoSolar er kendt for sit engagement i bæredygtighed og miljøvenlige fremstillingsprocesser. Deres dedikation til grønne energiløsninger har positioneret dem som førende på markedet for solpaneler.

1.4.2.Grøn fremstillingspraksis

  • Genbrugsmaterialer:Brug af genbrugsmaterialer i produktionen reducerer miljøbelastningen.
  • Energieffektive fabrikker:JinkoSolars fabrikker er drevet af vedvarende energi, hvilket understreger deres engagement i bæredygtighed.

1.4.3.Produkt Excellence

Deres højkvalitets solpaneler er kendt for holdbarhed og effektivitet, hvilket gør dem til et foretrukket valg for forbrugere over hele verden.

1.5.Trina Solar: Expanding Horizons

1.5.1.Oversigt

Trina Solar har hurtigt udvidet sin tilstedeværelse både nationalt og internationalt takket være strategiske partnerskaber og et omfattende distributionsnetværk.

1.5.2.Strategiske alliancer

  • Globale partnerskaber:Samarbejde med internationale virksomheder har lettet markedsadgang og vækst.
  • Lokale samarbejder:Samarbejdet med lokale myndigheder og organisationer har styrket deres hjemmemarkedsposition.

1.5.3.Diverse produktlinje

Trina Solar tilbyder en bred vifte af solpaneler og henvender sig til forskellige markedssegmenter, fra små boligsystemer til store kommercielle installationer.

01

Indlægstid: 24-jul-2024